mcatakcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne demek ben teşekkür ederim. Tüm bunları denedim ve dönüşümleri titizlikle izledim bende sizin gibi.
Yorumların önemi gözden kaçırılıyor. Üstelik itiraz ve şikayetleri ön görüp, bunlara açıklık getirmek çok etkili.
Müşteri daha kolay ikna oluyor.

İşe yaramasına sevindim. Bilgiyi aktarmanın özen gerektirdiğini düşünüyorum. Evrenin sırrını bile versem, bunu pazarlamam gerekir

Kendi otelimizden örnek verdim aslında. Dağ, bayır olması bazı büyüklerimiz için zorluk yaratıyor. Hemzemin bir alan olmasını tercih ediyorlar.
Bunu keşfettikten sonra yapmamız gereken tek şey bu şikayetin önüne geçmekti. Dağları düz edemezdik.
Ancak en azından şikayeti öne çıkarmayı düşündük. Yine arayan 65+ misafirlerimiz oluyor.
Ve kendilerinin 25'lik bir gençten daha dinç olduklarını söylediklerinde memnuniyetle kabul ediyoruz. Kendileri de otelimizden memnun ayrılıyor.

Belki de Gökhan benim 2. karakterimdir?
Hocam Ilgaz'ın ötesi yok, hem yüksek hem nefes keser ama tatil yapması da ayrı bir zevklidir ama ben daha orada otele giden hiçbir yaşlı bireyin şikayet ettiğini görmedim. Kitle farkındandır herhalde
Gökhan için ise psikiyatriye gitmenizi tavsiye ederim