ucuzsiparis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yurt dışında bir barım var ve yukarda anlattıklarının yüzde 90ını uyguluyorum örneğin " Bar içerisindeki içtiğim biralar çok lezzetli fakat biraz küçük 50 kişilik bir yer gelicekler için bunu dikkata almalarını dilerim " bunun gibi farklı farklı 3 yıldız 4 yıldızlı yorumlar yapıyorum üzerine cevap verip cevap alıyorum gerçek müşterilerimle de aynı şekilde olayı çeviriyorum yukarda anlattıkların şeyler yüzde 100 yüz çalışan şeyler belki 10 kelimede ilk sıradayım ve müşterilerimin koronadan önce arayıp geldikleri tek yer google map idi ellerine sağlık gerçekten büyük bir TEŞEKKÜRÜ hakediyorsun ellerine gönlüne beynine sağlık.
Ne demek ben teşekkür ederim. Tüm bunları denedim ve dönüşümleri titizlikle izledim bende sizin gibi.
Yorumların önemi gözden kaçırılıyor. Üstelik itiraz ve şikayetleri ön görüp, bunlara açıklık getirmek çok etkili.
Müşteri daha kolay ikna oluyor.

Old adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hileden, kurnazlıktan ziyade ortada mantıklı, faydalı bir paylaşım görüyorum. Ve başlıkta kullandığınız kelime olmasaydı bu yorumu yapmıyor olurdum. Tebrikler işe yaradı
İşe yaramasına sevindim. Bilgiyi aktarmanın özen gerektirdiğini düşünüyorum. Evrenin sırrını bile versem, bunu pazarlamam gerekir

yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Otellerin müşteriyi yaşa göre seçtiğini de gördüm ya, Ilgaz'daki otellerde bile kaç yaşındakiler geliyordu ne ara yaşlıları elimine etmek trend oldu hocam
Neyse, ha bir de Gökhan kim hocam sürekli konuya müdahil olup olup duruyor ama hiçbir etkisi yok arkadaşın
İyi günler dilerim.
Kendi otelimizden örnek verdim aslında. Dağ, bayır olması bazı büyüklerimiz için zorluk yaratıyor. Hemzemin bir alan olmasını tercih ediyorlar.
Bunu keşfettikten sonra yapmamız gereken tek şey bu şikayetin önüne geçmekti. Dağları düz edemezdik.
Ancak en azından şikayeti öne çıkarmayı düşündük. Yine arayan 65+ misafirlerimiz oluyor.
Ve kendilerinin 25'lik bir gençten daha dinç olduklarını söylediklerinde memnuniyetle kabul ediyoruz. Kendileri de otelimizden memnun ayrılıyor.

Belki de Gökhan benim 2. karakterimdir?