Merhaba,
Öncelikle benden "para verip" hangi modülü aldığınızı bilmiyorum. Farketmez, hakkı bana aitse istediğimi bedavaya verebilirim. Konuda ki yorumunuzda kesinlikle art niyet arıyorum ÇÜNKÜ:
Benden yardım almak için telegram, Whatsapp dan sizde yazıyorsanız ve her seferinde elimden geldiğince size, sizin de para kazandığınız bir alanda ücretsiz yardımcı olmaya çalışıyorum.. Doğru muyum. O zaman burada bu hizmeti herkese veriyor olmamda da sorun yok? Çünkü sizde özelden faydalanıyorsunuz...
Ben herkes kazansın istiyorum. Ama ben kazanamazsam da kimse kazanmasın. Taban fiyat bu yüzden önemli. 99tl'e e-ticaret işi yapılmamalı. Ben yapamam. Kendime saygısızlık ederim.
Ayrıca, bende buradan geçiniyorum. Hatta biliyor musunuz, aylardır Muğla planım vardı. Bir süre daha burada kalma kararı aldım. Sebebi ise, olur da Bi şekilde R10'da banlanırsam; Muğla da iş imkanı ve İstanbul da çevremin iş imkanı diye hesap kitap yaptım.
O yüzden gelin bir adım siz atın, taban fiyatlarla alakalı konuşmaya başlayalım.
Sevgiler.
Merhaba Yanlış ifade ettim sizden bir modül almadım,taban fiyat içinde ne gerekiyorsa yaparım benim belirtmiş olduğum konu şu benim ücretle destek verdiğim işlemi,ücretsiz yapmanız bu art niyet ise evet art niyetliyim ama burası ticaret ortamı kimse kimsenin ekmeğiyle oynama hakkı yoktur.
Saygılar