Bana kalırsa önce HTML ile başlayabilirsiniz, bu süreçte CSS yerine bootstrap ile devam edebilirsiniz çünkü bootstrap artık her yerde ve daha pratik, en son aşamada PHP diline geçerseniz daha rahat olur sizin için JQUERY ve AJAX yaparken bile buton id leri, classlar vs kullanmanız gerekirken html ile yapacaksınız bu işleri o yüzden html temeli en sağlıklısı olur naçizane fikrim ama karar yine sizindir 😊 Saygılar, bu süreçte de başarılar. Elimizden bir şey gelirse PM atabilirsiniz dilediğiniz zaman.
Kesinlikle hocam html şart zaten ama aşina olduğum için ve oldukça kolay bir dil olduğu için pek üstünde durmadım. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım hocam. Çok teşekkürler.
ben html css jquery ve php yi udemy de emrah yüksel den öğrendim. Anlatımı gayet güzel. Bütün bu eğitim setlerini onunla örnekler yaparak sabırla 3,4 ay boyunca izledim bitirdim. Sonra onunla yaptığım örnekleri başka verisyonlarını kendim tek yaptım. Zamanla yapa yapa geliştirdim. Şimdi admin panelli bir siteyi baştan sonra yazabilirim. En son tek ürün satış scripti yapmıştım. Paytr entegre etmiştim vs vs. Yani ben önce eğitimi örnekler yaparak aldım sonra kendim projeler yaparak ilerledim.
Sizin dediğinizde doğru hocam sonuçta ilk adımları illaki bir yerlerden bakarak, izleyerek atıcaz. Yapmışken eğitim olsun. Çok teşekkür ederim.