Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Herkese merhaba, html, css ve php yolculuğuna girmek istiyorum.
Temel düzeyde html ve php biliyorum. Ancak bir script yaz deseniz sanırım imkansız.
Udemy' den bir kaç ders satın aldım. Html, Css, bootstrap ve php derslerini satın aldım. Devletin sunduğu eğitimede kaydoldum.
Buraya kadar her şey güzel. Peki nerden başlamalıyım? Bir şeyleri kurcalayarak öğrenmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Direk paldır küldür bir şeyler mi yapmaya çalışsam? Yoksa aldığım eğitimleri bitirip mi başlasam? Açıkçası bir abimin css dersi al, php'yi kurcalayarak öğren takıldığın yerlerde zaten internette sonsuz kaynak var demesi üzerine bu konuyu açıyorum.
Benim aslında derdim şu; piyasada ki wordpress eğitimleri (genelde) hep eksik, yarım veya basitleştirilmiş anlatım içeriyor. Gerçekten kapsamlı olan bir wordpress eğitimi hiç görmedim, hep yüzeysel. Şimdi bu aldığım eğitimlerin gerçekten kapsamlı olduğuna nasıl emin olabilirim?
Birde tabi bootstrap mı öğrenmeli css mi diye aklımda bir soru oluştu. Kaynaklara göre her ikiside öğrenilmeli. Peki hangisinden başlanmalı? Önce css sonra php mi öğrenmeliyim?
Son olarak 1milyon derslerini mi tavsiye edersiniz yoksa udemy derslerini mi?
Vaktini ayırıp okuyan veya cevaplayan herkese teşekkürler.