Merhaba,
Belirttiğiniz için teşekkür ederim. Bu hizmeti sonlandırmam için kategori de taban fiyatın olması gerektiğine inanıyorum.
Burada iş yapan çoğu kişi kod/php nedir bilmiyor. Rus forumlarından modülleri toplayıp Türkçe'ye çevirip paketler haline getirmişler. Dolayısıyla kimi 10TL'e kimi 100TL'e e-ticaret paketini tam sistem kuruyoruz diyor.
Bu şartlar altında bize müşteri kalmıyor. Ben ve benim gibi olduğunu düşündüğüm bir kaç arkadaş daha var. Günlerce modül yazmak için uğraşıyoruz. Sonuç? Birde modüllerimizi w-reze düşürüyorlar.
Dolayısıyla taban fiyat olana kadar bu şekilde devam edeceğim. Moderatörlerden uyarı gelirse konuda revize yapacağım.
İyi forumlar dilerim.
Merhabalar,düsünceniz icin tebrik ederim öncelikle fakat bu konu kurunun yanında yaşta yanıyor,bende çoğu kisiye ücretsiz yardım ediyorum fakat konunuz Eğer Benim para verip aldığım modülleri ücretsiz sağlıyorsanız bu konu absürte kaçar art niyet olarak yazmadım,sadece ekmeğime taş koyulmasını savunuyorum ben buradan geçiniyorum saygılar iyi çalışmalar
NOT : Taban Fiyat Konusundada Sonuna kadar katılıyorum