mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
düşün dünyaya köpekbalığı olarak gelmişsin. biri istedi diye sebepsiz hapse atılıyorsun.

Maalesefki öyle Allah hayvanların yardımcısı olsun doğal ortamlarından alınıp besleniyorlar ben hiçbir zaman beslemedim,beslemeyeceğimde lakin bu işe gönül veren arkadaşlar olunca ısrarlarına dayanamayıp bilgi sahibi olsun istedim

cengizclskn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu ne kadar ciddiyetle açtınız bilmiyorum ama bu sorunun ciddi yanıtı şudur: Marmara'da bir tekne kiralayıp açılın, açıkta zokaya istavrit, hamsi, sardalye vs... takıp dipe salın. Dipten yaklaşık yarım-1 metre zokayı kaldırın. Muhakkak gün içinde cam göz köpek balığı yakalarsınız. Fakat tekneye alırken dikkat edin sırt yüzgeciyle size zarar verebilir. Bu yaşıma kadar gerek zoka ile gerekse parakete ile yakaladığım camgöz köpek balığının haddi hesabını bilmem. Sorun böyle bir köpek balığını deniz suyu şartlarını yaratıp nerede besleyebileceksiniz?
chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
köpek balığını alsa nerede besleyecek hocam??
Akvaryum da o yüzden yavru istedi büyüdüğü zamana tam olarak bilmiyorum ama öyle düşünüyor hocam zateninde beraber okutuyorum cevaplarınızı verdiği cevap şu akvaryumda besleyeceğim diyor büyürsede ortamı genişletirim diyor