Tek çözüm yolu 20-30 bin TL harcayarak fıtık ameliyatı olması,
Ne yazıkki devletimiz bu konuda biraz mahkeme sistemi gibi..
Çok geçmiş olsun diliyorum Allah acil şifalar versin.
teşekkür ediyorum başka daha 2 hastalık var her biri 30 bin götürürse evde kuru ekmek yeriz maalesef

yaşasın türkiyem
Öncelike geçmiş olsun Allah şifa versin.
Özel sağlık sigortaları veya tamamlayıcı sigortalar ek bir anlaşma modeliniz yok ise daha önce tanı konulmuş hastalık veya hastalıklara poliçe tarihinden sonra ödeme yapmaz masrafları karşılamaz. Karşılar gibi yapar ama finalde hastane ile başbaşa kalırsınız. En doğru seçenek indirim almaktır. Onun da en yasal ve sağlıklı yolu önce hastaneyi belirleyin. Hastanenin yetklileri ile pazarlık yapın sonra da hastanenin hangi sigorta kuruluşuna hangi oranda indirim yaptığını öğrenin. Örneğin xx hastanesi xx sgortanın müşterilerine %40 indirim yapıyor. Gidiyorsunuz bu sigorta firmasının en ucuz sigorta paketini hasta kişiye poliçelendiriyorsunuz ve artık o sigorta firmasının müşterisi oluyorsunuz bu arada en ucuz paket dediğim cep telefonu sigortası bile olabilir. Sadece müşteri olma kriterini tamamlamak için. Sonra o hastaneden neredeyse yarı yarıya indirim alabilirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun.
çok teşekkürler önerileriniz için
Özel hastanede çalışan bir tanıdığınız varsa (komşular v.b) gayet iyi indirim yapılıyor.
teşekkürler
Teşhisi konulan hastalıklarda özel hastaneye giderseniz sigorta karşılamıyor diye biliyorum
teşekkürler
Merhaba sağlık sigortası yaptırmanız halinde ücretsiz gidebilirsiniz. 1000-1500 tl arası sağlık sigortası sanırım.
bakacağım teşekkürler