Samsung tabiki hocam o saydigin telefonlar benim için boş hocam Bosver sen google ve yorumları cevremde her çeşit telefon kullanan vardi en iyisi samsung ben hep samsung kullanıyorum yıllardır pubg oynarim diyorsan iphone üstüne yok şarjda samsung kamera samsung androidde en iyisi huawei ekran teklonojisini beğenmiyorum bir de tasarımı
aynen hocam ama vergili vs olunca fiyatlar çok yükseliyor, yurt dışı telefonlar olunca aynı paraya daha çok özellikli telefon alabiliyorsunuz
Ben 1.5 yıldır Xiomi kullanıcısıyım. Telefonda bir yavaşlama şuana kadar hissetmedim açıkcası. Resim ve video boyutları büyük oluyor. Ben düzenli olarak telefonu temizlediğim için de olabilir tabii.
hangi modeli kullanıyorsunuz hocam
Iphone 6 16 gb kullanıyorum şu an. Şu aralar baktığım iki telefon var. Xiaomi Note 9S ve 9 Pro.. arasında çok fark yok ama ikisi de muhteşem ve uygun fiyatlı cihazlar
hocam bu modelleri internette çok övende var çok gömende bilemedim o yüzden note 9 pro yu bende düşünüyorum
Xiaomi note 9pro veyahut note8 pro aşırı kullanışlı.(note8pro kullanıyorum)
note 9 proyu bende düşünüyorum hocam epey diye bir site var oradan kıyasladığımda herkes note 9 pro yerine poco x3 nfc modelini önermiş