Bitcoin hangi kanuna göre yasal ki arkadaşın verdiği tavsiye yasal olmayacak bu nasıl mantık arkadaşlar ?
Çocukluk arkadaşın sana dolar yükseliyor diyor gidiyosun alıyorsun burada ripple ele aldık. Arkadaş yükselecek yada düşecek diye belirtmiş olabilir.
Bu işin profesyonelleri var para ile gidin danışmanlık alırsınız o zaman. Burada fikir bêyan etmek hangi suça giriyor da yasal olmuyor ? İyice saçmalamaya başladınız. YTD ile deliye dönmüşsünüz.
-) Adamın yatırım danışmanlığı verdiği bir kuruluşu mu varda mahkemeye verilecek. Çok anlamsız.
-) Herkes bu işleri kendi hür iradesi ile yapıyor.
-) Borsa işlerini bilen bir insan zaten buraya gelip aaa şu yükselecek demiş diyipte girmez.
Adam konu açıyor şu şöyle bu böyle fırlayacak uçacak şahlanacak diyor sonuna bi bakıyosun ytd yazmış. Bre madem ytd yazacaksın niye şahlanıp uçuruyorsun ?
Ya görüşünü paylaş yada paylaşma. Ben şimdi ripple uçacak yapışın desem spk beni mi arayacak sen ripple uçacak demişsin uçmamış gel bakim diye. Hey allahım..
YeniTeknolojiDanışmanlığı
SPK size gel bakalım xrp yükselmemiş demez. Ama biri buradan "yükselecek diye tavsiye vermiş, yükselmedi zarar ettim." gibi bir dava açarsa o zaman anlarsınız ceza var mı yok mu?
Yasalarca yatırım tavsiyesi yasaktır. Hapise kadar cezası var.