SunucumHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Veri merkezi taşımasıyla alakalı olarak biz zaten 2 kez e-posta gönderdik. E-posta göndermekten neden çekinelim ki? Tüm müşterilerimizin haberi vardı: buyurun ekran görüntüsü : https://prnt.sc/1143unv
Kullanıcı e-posta göndermediğimizi ileri sürerek tam iade talep etmiş ancak zaten 20 gününü doldurmuş. Bizde iyi niyet göstergesi olarak tam iade değil ancak kalan gününü iade edebileceğimizi belirtmişiz. Ancak tam iade de diretmiş. Tam iade tutarı: 35 TL (KDV Dahil)
Kullanıcıda R10 üyesi olmasının kendisine vermiş olduğu yüksek özellikler ve sınırsız hakları kullanarak tam iade alabileceğini düşünmüş ve konu açmıştır. Bize ticket açıp r10 linki göndermesi, "r10'da görüşürüz" (https://prnt.sc/1143z44) gibi kelimeler kullanması karşısında bizde buna cevap vermedik ve sakin kaldık. 35 TL bizi yükseltmez ancak sırf kullanıcı r10 üyesi diye politikalarımızdan ve doğru bildiklerimizden mi döneceğiz?
Gayet yerinde davranmışız, tekrar olsa tekrar yaparız. Şuan mevcut müşterilerimiz ile sorunumuz yok herkes memnun.

Herkese iyi haftasonları.
Mail adresime gelen bir mail bulunmamaktadır. Daha önce belirttiğim gibi tek tek mail atmışsınız ve bazılarını es geçmişsiniz. Bunu ben söylemiyorum, çalışanınız kurumsal hattınız üzerinden söyledi. Ses kayıtlarını dinleyebilirsiniz.
Madem mail gönderdik diye ısrar ediyorsunuz, Mail gönderimi ile ilgili, benim mail adresime söylediğiniz tarihte yapılmış mail gönderiminin loglarını paylaşmakla mükellefsiniz. Kendinize gelen e-posta bir şeyi ispatlamaz.

Ayrıca destek talebindeki mesajın gerisini paylaşmayıp sadece kesip R10.NET kısmını paylaşıyorsunuz. Buyurun bahsedilen ticket'ın kapatılmadan önceki son hali.
https://prnt.sc/1147j2p
https://prnt.sc/1147jn5
https://prnt.sc/1147jtj

Para için açmadım bu konuyu, yaşattığınız maduriyet ve maduriyet sonrası gösterdiğiniz pişkinlik karşısında tepkimi göstermek için açtım. Ve ayrıca 35 kuruş dahi olsa size para kazandırmak istemiyorum söylediğim gibi.
Evet yine olsa yine yaparız diyorsunuz. Ben burada bir kastiyet ararım.
Bu arada müşterilerinizin pek te memnun olduğunu düşünmüyorum. Sunucum düştüğü zaman sizden haber alamayınca sizin yaşattığınız maduriyetlerden dolayı firmanızdan ayrılmış farklı bir müşterinizden öğrendim datacenter değiştirdiğinizi.

Her neyse moderatörlerin konuyu inceleyip gerekeni yapacağını umuyorum.