Merhabalar,
Her güzelliğin bir kusuru vardır. Birazda işi sağlayanlardan duymanız lazım bunu.
Binlerce lira verip katıldığımız Çağrı Taner'den, Enes Batur'dan VB. aldığımız kitleyi, idareli bir biçimde kullanmamız gerekir. 80 kişiyi takip ediyoruz, bunun bir tanesi bile gizli olduğu zaman, katılımcı yani sizi takip eden kişiler büyük yaygara kopartıyor.
Yani bot atmadığımızı kanıtlamak için neden hitimizi çöp edelim?
Ayrıca sizler art niyetli olmayabilirsiniz ancak art niyetliler çok olucaktır. Gizli hesaba gelen istekleri kabul etmeyerek takipçinin az geldiğini belirten çok kişi olur. Bunlarla nasıl uğraşılsın? Yine bunların yapacağı itibar zedelemesi ne olucak?
Bi sayfanın bot atıp atmadığını rahatlıkla anlayabilirsiniz. 10 DK'da 1000 takipçi geldi diye bot atıldı olmaz. Sayfa yeni çekilişten çıkmıştır, canlı yayında takip ettiklerimizi takip edin dediğimiz zaman direkt yüükleniyor zaten herkes.
Çekilişten gelen kitle bir nebze bellidir artık. Hesap birden fazla çekiliş sayfasını takip ediyor olabilir mesela. Genelde çekiliş postunu beğenen ve yorum yapanlar sizi takip eder. Yani bot atılsa hem takipçi, hem beğeni, hem yorum aynı hesap olabilir mi?
Hocam öncelikle cevap için teşekkürler. Bu saydıkları izin karşılığında çözüm sadece hesabı gizlemek değil. Şu yapılabilir; ben çekilişe girerim, çekiliş esnasında bioma " x hesaptan gelen arkadaşlarımız, hoş geldiniz, takip isteği gönderin, hepinizin isteği çekiliş bitene kadar kabul edilecektir" yazabilirim. Veya, siz çekilişin bir kısmına açıklama olarak " bazı hesaplar hızlıdır, istek gönderin, çekiliş bitene kadar istekleriniz kabul edilecektir" diyebilirsiniz. Veya bunu canlı yayınlarımıza dile getirebilirsiniz hocam.
Ben şunu duydum, adam çekiliş yapıyor, sonra talihliye hediye ne zaman vereceksiniz dedim. Adam biz hediye vermiyoruz ki diyor.
Şimdi bu kafada ki birine güvenip bot göndermeyecegine inanacam ben şimdi öyle mi?