Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soru cevap siteleri bana göre seo konusunda forumların önüne geçmiş gibi. Bu yüzden soru cevap daha mantıklı geldi. Forum kısmı ise, ileride aklımda olan bir şey içindi. Üyelik sistemli birkaç aktivite yapacağım. Biraz yerleşsin diye kurdum. Şu etapta soru-cevap kısmıyla ilgileniyorum Soru cevap kısmının portalda göstermek, biraz teknik bilgi gerektiriyor. O da ben de yok. Eğer biliyorsan tavsiyelerini alırım Mehmet
İkisi arasında seçim yapmak gerekirse tabii ki soru-cevap kısmı daha iyi. Oraya ziyaretçiler de forum mantığı gibi soru konusu açabilir. Soru cevap kısmını ana sitede öne çıkarmak için pop-up kullananlar var. Ben buna karşıyım, ziyaretçiyi kaçırıyor. En iyisi üst menüye o kısmın bir bağlantısını eklemek. Alternatif olarakta sitenin sağ tarafından aşağıdakilere benzer ama daha profesyonel minimal bir karakter çıkarılıp bağlantı eklenerek ziyaretçilerin orada etkileşime girmesi sağlanabilir. Bu karakter sitenin konusuyla alakalı bir karakter olabilir. Örneğin site sağlık sitesiyse doktor kılıklı bir karakter olabilir. Örnek olsun diye hızlıca attım.