webvo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
satışı yasak olduğu gibi beslenmesi de yasak diye biliyorum
zeytin8899 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi misiniz ya?
iguanamehmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam timsah beslemeye zamanında babamda heves etti ama bizde bulamadık minik büyümeyen timsahlar varmış ama bakımı zor galiba onun yerine iguana besleyebilirsiniz bakımı yine zor fakat timsahtan daha fazla seveceğinize eminim bizim canavarla 5 yıl oldu çok tombiş tatlı bir şey oldu dışardan gören bunu nasıl seviyorsun diyor ama benim gözümde tombiş bir kız
SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle hayvanları devlet tespit ettiğinde gelip evden alıp el koyuyorlar diye biliyorum ama el altından kesinlikle bulursunuz
Wraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"söylemlerim tamamen hayal ürünüdür."

"önce afrika için bilet alınır trist gibi afrikaya gidilir. daha sonra orada bir timsah yuvası bulunur ve içinden bir adet yumurta alınır (dişi veya erkek sizin şansınıza) daha sonra bir markete gidilir 30lu yumurta kolisi alınır ve bu yumurta kolisinden bir adet atılır yerine timsahın yumurtası konulur (boyut hakkında bilgim yok tamamen şans) daha sonra geri gelirken hava alanında sorun çıkarsa evde yumurta yoktu aldım dersin ve eve gelirsin bir adet timsahın var "

hocam timsah yasak diye biliyorum ki yasaktır duyulursa elinden alırlar.
Dreko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2-3 ay önce forumdan biri de Eminönü civarında bengal kaplanı arıyordu...
http://www.surungenpazari.com/Ilanlar/timsah-12758

Buyur hocam bir araba paran varsa 41 bin TL'ye timsaha sahip olabilirsin sahibi ağızını bantlamış ne kadar saldırgan olduğunu burdan anlarsınız.
tahaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakallı Ejder, Agama veyahut İguana besleyerek merakınızı giderebilirsiniz. Köpekbalığı olarak bahsettiğiniz balık "Challenger Catfish".

https://www.youtube.com/watch?v=6vf3EOTm4dU
Ersa111 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunu ironi için koymuş olabilir youtubede karınca çiftliğim diye bir kanal var elini felan ısırttırıyordu timsahlara birşey olmuyordu.
YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allahım arkadaşınıza akıl fikir ihsan eylesin hocam Kedi, köpek , hamster, tavşan, papağan, güvercin, muhabbet kuşu ve sayamadığım onlarca evde beslenebilcek hayvan varken neden timsah Bende serçe besliyorum 100den fazlalar merak etmeyin evde değil, yemlerini balkona koyuyorum hergün düzenli gelip yerler.
kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anca buradan alırsınız hocam

https://www.lacoste.com.tr/
CoolDad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elektrik bandı mı o?
Sübliminal mesaj var hocam "dikkat et çarpar adamı (!)" diyor
depresanz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
balık dışında vahşi hayvan beslenmez elinizden alırlar.
MrGatsby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her yorumu okurken ayrı bir kahkaka attım ya çok güldüm 😂😂. Neden yani ne yapıcaksiniz yatırım filan el altından yawru satışı yada Allah Allah çok güldüm açıkçası .
Arkadaşlar hepinizin düşüncesi için çok teşekkür ederim Cidden daha kendisini besleyemiyorken timsah beslemeye çalışan arkadaşımızın zekasını birkez hep beraber Maşallahh diyelim kendisine bu mesajları okutucam umarm hayırlısı olur aklını tam kullanır böyle bir işe kalkışmaz

Tavsiyedir=Siz böyle bir fikire kapılmayın, arkadaşımız bunu kedi köpekle karıştırıyor