Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blog, forum ve soru-cevap olarak ayrı ayrı gitmek yerine forum ile soru-cevap kısmını tek alanda birleştirmek daha iyi olmaz mıydı?

Forum içerisinde soru-cevap içerikler de yayınlanabilir. Soru-cevap içerikleri ana kısım blogda da yayınlanabilir. Birçok alternatif var. Ben olsam soru-cevap kısmından ya da forum kısmından vazgeçerdim. Bir sitemin forum alanına flarumu kurdum, orada hem kendim soru cevap tarzında içerik paylaşabilirim, hem de kullanıcılar soru sorup cevap alabilir. 3 farklı alanın kullanıcı kafasında karışıklık yaratabileceğini düşünüyorum.
Soru cevap siteleri bana göre seo konusunda forumların önüne geçmiş gibi. Bu yüzden soru cevap daha mantıklı geldi. Forum kısmı ise, ileride aklımda olan bir şey içindi. Üyelik sistemli birkaç aktivite yapacağım. Biraz yerleşsin diye kurdum. Şu etapta soru-cevap kısmıyla ilgileniyorum Soru cevap kısmının portalda göstermek, biraz teknik bilgi gerektiriyor. O da ben de yok. Eğer biliyorsan tavsiyelerini alırım Mehmet

KNUI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah içerikler de minimum 500 1000 kelime, şifa mı yazıyorsun hocam. Senin siten kurşun geçirmez he baya özgün zahmetli gidiyorsun.
Peki hocam bi öğrenci kardeşimiz gelse içerik bulamıyorum dese 🤣

Bu arada soru cevaptı forumdu baya ciddi iş hocam şakası bi yana inşallah istediğin yere ulaşır çok vaktini alır ama dönüşü güzel olcak gibi böyle yazdığın gibi giderse eğer.
İçerik konusunda bir yöntem buldum. Yanlış yönlendirme yapmak istemediğim için şu an bahsetmiyorum. Önce test etmek istedim. Eğer başarılı olursa, sizlerle de paylaşacağım. İçerik bulamıyorum diyorsa, yanlış sektörde demektir. Çükü gerçekten bildiği bir sektör ise, içerik bulmakta çok zorlanmaz, teşekkür ederim

Sevdabirates adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tebrikler
Teşekkür ederim.

------------------------------------

Bu arada bazen konuya ekleme yapmıyorum. Ancak o zamanlar sadece içerik giriyorum. Ekstra bir şey yaptığımda ekleme yapıyorum.