Kodespa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım şimdi sabit bir alan yapıp sadece ona göre reklam istesem nasıl olur mesela sidebar ise o boyutta yazı içi ise yazı içine göre boyutlandırsam etkisi olur mu ?

Ayrıca içeriklere gelince son zamanlarda beğendiğim içerikleri paylaşıyorum özgünlüğüne bakmıyorum bazen translate ile rastgele alıp paylaşıyorum eski içeriklerim kaliteli ve özgün olanlar yani benim derdim de o zaten kendi temiz içeriklerime çıkmazken sonraki sallamasyon içeriklerde reklam olması

Bir çok içeriğim sağolsunmdiğer blogger arkadaşlar tarafından alındı hatta ercanşahin mi ne var sitesine bakarsanız benim siteyi tamamen kopğyalamış arkadaş bende böyle şeyler görünce hepten saldım siteyi.
Açıkçası denemeniz gerekiyor. <div class="reklam"></div> bu şekilde div kullanıyorsunuz ve reklam bu alanın dışına çıkamıyor, css tanımlamalarında çıkmasını engelleyen bir durum var, bu parent divlerden de kaynaklanabiliyor olabilir. Ben o yüzden temayı değiştirmenizi önerdim.

<div style="min-width: 336px; min-height: 280px;"></div> şu şekilde bir div deneyebilirsiniz, eğer yine aynı hatayı verirse <div style="min-width: 250px; min-height: 120px;"></div> gibi boyutları düşürerek deneyin parent divler engelliyor olabilir. Ayrıca adsense panelinde Reklamlar-Genel Bakış-Global Ayarlar kısmında "Google, mobil reklamlarınızın boyutunu optimize edebilir." seçeneğinin aktif olduğundan emin olun.