Old adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Attığım hata kodu reklam çıkmasını engelleyen bir hata ve mobilde veriyor bu hatayı. Sitenizin ilk indexi mobil ise reklam çıkmama sorununun bir nedeni budur, masaüstüne de yansır bu durum. Teknik olarak bu sorun yaşandığında hiçbir zaman reklam çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Temayı değiştirmeden de bu sorunu çözmeniz mümkün.

Öte yandan içeriklerinizin bir kısmına baktım, denk geldiklerim ya kopya içerikler ya da siz sıralamada geri düştünüz. Katma değeri olmayan içeriklerde reklam çıkmaması da normal, hatta ban sebebidir.
Anladım şimdi sabit bir alan yapıp sadece ona göre reklam istesem nasıl olur mesela sidebar ise o boyutta yazı içi ise yazı içine göre boyutlandırsam etkisi olur mu ?

Ayrıca içeriklere gelince son zamanlarda beğendiğim içerikleri paylaşıyorum özgünlüğüne bakmıyorum bazen translate ile rastgele alıp paylaşıyorum eski içeriklerim kaliteli ve özgün olanlar yani benim derdim de o zaten kendi temiz içeriklerime çıkmazken sonraki sallamasyon içeriklerde reklam olması

Bir çok içeriğim sağolsunmdiğer blogger arkadaşlar tarafından alındı hatta ercanşahin mi ne var sitesine bakarsanız benim siteyi tamamen kopğyalamış arkadaş bende böyle şeyler görünce hepten saldım siteyi.