Merhaba,

Google'ın önerdiği banner reklam aşağıdaki şekildedir. Bende tüm kurallara uygun şekilde reklam yerleşimi yapmak istiyorum. Aşağıda ki gibi reklamımı en alta sabitledim. Siyah çerçeveye ScrollView ayarladım ve o sayfa içerisinde aşağı yukarı hareket edilebiliyor. Reklam alanı en alta yapışık ve scrollview 'a dahil değil.

Soru 1-> Normalde sayfada ki "Ekle" butonumun üzerine banner reklamını yerleştirmiştim. Politika ihlali olabilir diye güncelleme yapmadan önce araştırmak istedim. Buton yakınlarına banner reklamı koymak sıkıntı yaratıyor mu ?

Soru 2-> Aşağıda ki resimde gözüktüğü gibi reklam yerleşimimi yapmama rağmen sayfa içerisinde klavye açıldığı zaman banner reklam klavyenin üzerinde çıkıyor. Klavye kapanınca tekrar sayfanın en altına yapışık duruyor. Bu bir sorun teşkil eder mi ? Bununla ilgili görseli de paylaşıyorum.

Soru 3-> Bu sayfada hem banner reklam var hem de geçiş reklamı. Butona basıldığında fonksiyon başarılı şekilde çalışırsa ( uygulamanın çalışma mantığında sıkıntı olmazsa yani ) geçiş reklamı çıkıyor. Aynı sayfada bu tarz 2 reklam kullanmak sorun oluşturur mu ?

NOT-> Uygulama legaldir. Basit bir döviz takip programıdır.