Ownz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar r10 forumlarında ulaşabileceğimiz,
ücretli kaliteli ve profesyonel script coder/web site yazılımı konusunda gerçek manada uzmanlaştığını işini hakkıyla yaptığını düşündüğünüz üyeler varmıdır
varsa bu kişilerin forum nickleri nedir ilerleyen zamanlarda detaylı emek isteyen projem için güvenebileceğim iş yapabileceğim sürekli irtibatta olabileceğim, iletişimde sıkıntı yaşamayacağım uzman yazılımcıya ihtiyaçım olacak lütfen tanıdığınız kişilerin nicklerini ve yazmak isterseniz kendi tecrübelerinizi yazabilirseniz sevinirim
herkese iyi forumlar
konuyu sanırım sen yanlış anladın adamına göre muamele olarak sormadım burada ne demişin?
ücretli kaliteli ve profesyonel script coder/web site yazılımı konusunda gerçek manada uzmanlaştığını işini hakkıyla yaptığını düşündüğünüz üyeler var mıdır?
burada ne demek istemişsin sen hocam iyi işini bilen prof adam arıyorum demişin e sen profmusun(müşteri olarak) onu soruyoruz paylaş ki ben şuyum deki ödemelerini şu kadar kişiyle calıstım güzel yaptım deki bizde sana tavsiyede bulunalım. (konu adamına göre muamele değil kendini tanıt yani benim tanıştırdığım adamın ödemesini vaktinde yapar mısın anlamında)
neyse iyi çalışmalar.