Öncelikle teşekkür ederim yorumlarınız için.
Firmanın müşterilerine özel dosyalar ancak "özel bilgi" barındıran dosyalar değil. Zaten kendi siteleri üzerinde kullanıcı adı ile giriş yapıldıktan sonra sadece kendilerine ait dosyaları görüyorlar. index almayacakları için sorun olmaz diye düşündüm ama dediğinizi de araştırayım biraz.
Ayrıca yarın ödeme hesabına da bakayım istediğim özelliği karşılıyor mu diye.
Hesabı müşteri adına aç, core managed için para iste(yani sen her ay masraf+işçilik iste sorduğuna da formalite de ve core managed'in ne olduğunu adama anlat hocam) ayrıca cloud storage değil direk Instance için Disk bağla veya S3'de depola hocam.
Hesabı müşteri adına açıp oraya ödeme yapmalarını sağlayıp ben ayrıca ödeme isteyeyim mi diyorsunuz yani anladığım kadarıyla?
Bu arada mevcutta bir Resourcegroup altında resource olarak storage account bulunuyor. S3'ü yarın araştıracağım ama neden Disk ya da S3 tavsiye ediyorsunuz Storageaccount yerine ?
Küçük bir Managed Disk'in fiyatı (P10, LRS, West Europe, 128GB) aylık
$21.68 diyor sitesinde 64GB için de $11.23 diyor. Ama blob storage'da pay as you olarak şu anda 2-3$ civarı ödeniyor. Ayrıca managed disk'i bir sanal makineye mount etmem gerekiyor sanıyorum. Blob storage'ı ise rest api ile kullanabiliyorum. (M
üşterimin sitesi shared hostingte bulunduğu için pratik oluyor)
Bilmediğim nasıl avantajları var Managed Disk'in?
(S3 tecrübe etmediğim için yorum yapamıyorum.)