ozgen1905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o zaman trendyolda satılan parfümlerin hepsi sahte mi? Euphoria 299 tl ve %100 orjinal diyor😔
Şimdi bu benim tamamen kişisel görüşüm önce onu belirteyim evet bence sahte %100 orijinal diyebilir der de der yani her denilene inanmamak gerek bir ara da %100 orijinal tester diyorlardı ama tam bir sazan.avi mesela kimse de demiyor kardeşim sen o testerları nereden buldun zaten seçkin çoğu markanın testerı dahi olmaz gibi gibi mesela kendi parfümümden yola çıkayım belki örnek anlaşılır şu an dior hypnotic poison kullanıyorum tr dior orijinal siteye bakıyoruz fiyat 1000 küsürden başlıyor dikkat et lütfen başlıyor yani bu en düşük ml fiyatı öyle trendyoldaki gibi bol bol 100 ml değil kim bilir kaça çıkacak fiyat ve stokta yok e trendyolda adam hem %100 orijinal diyor hemde 600 den satıyor e nasıl ? Sen hem üreticide olmayanı bir şekilde hadi dolar düşükken depoladın hemde zararına satıyorsun bana inandırıcı gelmiyor hemen aşağıya inip tedarikçiye bakıyorum falanca parfümeri falanca kozmetik yazıyor o ismi alıp googlelayıp mağazaya bakıyorum ekşi yorumlara ve şikayetvar a bakıyorum ve zaten orijinal olmadığı anlaşılıyor tedarikçinin adından yola çıkarak bakabilirsiniz güvenilirliğine