50 100 forumun site tanıtım bölümüne siteni ekletmek intihar hele yeni siteyse.. ama forumlar büyük nimet daha önce açıkladım bir girşimci çıkmadı.
siteniz manyak hitlensin istiyorsanız belli başlı en çok hit alan 5 foruma sırayla
önce en ilgili kategorisine mesela sorum var kategorisine gazım var nasıl geçer diye bir başlık açılır kısaca şikayet belirtilir.
altına arkadaşlarına ya da forumun gidişatına göre diğer üyelere cevplar yazdırılır. yine ilk sayfanın son mesajlarına doğru muhtemelen 9. 10. mesajına cevap olarak en iyi gaz gideren site gazgider.com dur buraya girdim gazım gitti bitti şöyle iyi böyle iyi şeklinde yazılacak. sonra diğerleri ya da senin arkadaşlardan birisi ki aynı ip olmaması çok önemli senin yazdığın site linki içeren mesajı alıntılayıp ceplaması lazım ve o konu en az 5 6 sayfa uzatılması lazım. işte burda ki site yerinde duramaz zıp zıp zıplar sıralamarı koşar adım çıkar 5 er 10 ar günlük arayla bunu önde gelen üç beş forumda yaparsanız dehşetül vahşet olur .
bu bilgi defalarca denenmiştir. site çöp değilse önceden filtreye spama vs girmemişse doğal seyrinde gelişen bir siteyse 200 300 hitlerden 10k hitlere çıkıyordu ben denediğimde. film sitesiydi.