canpekdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şikayet sürecini zaten bilmiyorum işimiz böyleleriyle geçmiyor zaten ...Konuyu okuyacağım ....Evinden almasalar da bu eleman elini kolunu sallayarak gezmesin... Amacım cezasını çeksin böyleleri. Sen ben evinden aldırıcam dememe takılmışsın ama onu uğraşacam manasında söyledim.. Yazışmalar belli attığı tüm mesajların ekran görüntüsü var bir şey olur herhalde ....
Benim buradaki tavrım sadece, böyle bir olay karşısında çok güçlüsünüz, eliniz kolunuz uzunmuş gibi bir tavır takınmanız.
Bu konuyu da off-topice değil Şikayetim var bölümüne, olmadı forum dışı şikayetim var bölümüne açabilirsiniz.
Tekrar belirtiyorum, evinden aldıracağım demene takılmadım, adli süreç hakkında hiç bir şekilde bilgi sahibi olmadan forumda konu açıp, sayıp savurman.
Öğretmen olarak, kurduğunuz cümle "Bildiğiniz Bütün Küfürleri Bu Arkadaşa Edin". !

2 Çocuk Babası olarak çocuğumu sizin zihniyetinizdeki bir öğretmen tarafından eğitilmesine de ömrüm boyunca karşı çıkarım. Öğretmen olduğunuzu ünvanınızı kendiniz kullandınız, konuda bastıra bastıra. Neden küfür etsin insanlar? Problem sizin, sorun sizin. Savcılığa gidip şikayet edebilir, burada da şu şekilde bir konu açabilirdiniz;

Alıntı
X Kişisi tarafından dolandırıldığımı düşünüyordum, ancak adını kullanmışlar. Gerekli başvuruları gerçekleştirdim. Görüşme yaptığım telefon numarası xxxx ödeme yaptığım iban bilgileri xxxx sizlerinde dikkatli olmasını isterim.
Bakın ne kadar net ve anlaşılabilir değil mi? Bir öğretmen olarak, İlk okulda öğretildiğini bilirsiniz dilekçe yazmanın.

Sevgiler, iyi forumlar.