canpekdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siber suçlar babamın malı değil İlahlık filan bu kadar basit konuşulacak mevzular hiç değil...Benzetmen hoşu bırak çirkinin de ötesi...İlk Forum konusu nedenini bilmediğim sebepten karışmış ama düzelttim. Hiç mahkemeye birini vermediğimden bu kişinin siber suçlara şikayet edileceğini düşündüm yada oraya yönlendirileceğimi...Onlar bakar herhalde ):Yani öyle bir yazmışsın ki uzaktan bakan dolandırıcıyı savunduğunu düşünür
Demişsin Siber Suçlara nereye şikayet yapıyorsun İçeriye girip içeriye yapıyorum o arkadaş evinden alındığında nereye şikayet yaptığımı görür tanıyorsan söylersin Muz Cumhuriyeti'nde yaşadığına inananlar elbette yürek yemiş gibi bana bi rşey olmaz zannedecek
Hocam MUZ Cumhuriyetinde siz yaşıyorsunuz.
Beni şikayet edin evimizden almıyorlar. Bilginiz olsun.
Anlatımlarınız dediğim gibi çok ama çok hayal ürünü. Fazla dizi film izliyorsunuz.

Tebligat gider, ifadeye çağrılır karşı taraf. 3 sefer gitmediği takdirde zorla getirilme çıkartılır. Onu da kimse gidip evinden almaz. Bir şekilde yakalanır, bir gece nezarette kalır ifadesini verip elini kolunu sallaya sallaya çıkar. Gayrettepe Bilişim Suçları bürosunda içeriye gir, şikayetini yap onlarda alsınlar, sana söz veriyorum bende o gün elektronik ticaret hayatıma son vereceğim.

Hala anlamak istediğiniz nokta, olayları çok büyük bir şeymiş gibi anlatıyor olmanız.
En azından süreci araştırın, bilmiyorsanız

Bakın bu linkte ben belirttim. Bu şekilde ilerleyin.
Sevgiler.

https://www.r10.net/off-topic/2645110-dolandirildim-ne-yapmaliyim.html