ElinSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özet geçmek gerekirse *********** arkadaş bir personal takip sistemi yazılımı satacağını söylüyor can hocama
Can hocam r10 profilini sorduğunda ise r10 daki isminin ElinSoft olduğunu söylüyor yani ben ☺
Can hocam bana yazdı ve kendisini tanıyıp tanımadığımı sordu boşluğuma gelip tanıyorum hocam r10 da görmüştüm dedim sonradan 300 TL yi gönderiyorum hocam deyince nereye gönderiyorsun hocam bir ticaret için konuşmadık ki seninle deyince olay açıklığa kavuştu. *********** arkadaş birilerinin profilini göstererek güven kazanıyor ardından muhtemeldir ki ya dolandırıyor yada başkasının yazılımını satıyor.
İlk konumda yazıların bazıları silinmiş arkadaşlar o yüzden anlaşılırlığını yitirmiş. Neden öyle olduğunu anlamadım bende Düzelttim Konuyu Bu arada çok teşekkür ederim hocam. Parasından ziyade böyle insanlığını yitirmiş kişileri sevindirmedik Hatta çok üzülecekler...Şuanda hiç birşey olmayacağını zannediyordur muhtemelen Fakat yakın çevremin tamamı Polis Hepimiz için biraz uğraşıcam arkadaş ile