FORUMDA İSMİNİ BİLMEDİĞİME BİR ELEMAN BENİ DOLANDIRMAYA KALKTI
DİKKAT EDİN ..

(Normalde forumda numara paylaşılmıyor sanırımM ama aşağıda elemanın numarası ve yolladığı ibanı paylaştım. Moderatörlerden haklının yanında olmalarını ve dolandırıcıları ifşanın suç sayılmaması için göz yummalarını talep ediyorum...)

NASIL DOLANDIRMAYA ÇALIŞTI;

1- Bir yazılıma ihtiyacım vardı ve forumda bir konu açtım .Konumda whatsapp numaramı paylaştım

2- Whatsapp numaramdan benim ile iletişime geçip ben @ElinSoft; kullanıcısıyım aradığın yazılım bende var dedi

3-Baya konuştuk bir sürü soru sordum ve hepsine hallederiz sıkıntı yok gibi cevaplar aldım

4-İlk başta paranın tamamını istersen sonra yarısını yollamama razı oldu

5- Kendisine forumdaki konuma cevap olarak teklif verildi yazmasını istedim. Fakat mobilde olduğunu şuan yazamayacağını güvenmessem yollama dedi...Hatta numaram forumda var gir bak dedi
(Okadar kendisine güveniyor ki başkasının hesabını kendi hesabım diyor ,yetmiyor gir bak numaram aynı diyor )

6-Güvenmedim hesaba girdim hesapta kayıtlı numaraya yazdım ve gerçek @ElinSoft; Herhangi bir ticaret için benimle anlaşmadığını ve dolandırılmak üzere olduğumu söyledi

Bunun üzerine bende kendisine profildeki ibana yolladım dedim Kimliğini öğrenmek adına ama engelledi

Moderatörler istemesi halinde tüm konuşma paylaşılabilir...Birde tüm arkadaşlardan bildikleri küfürleri içlerinden buna etmesini istiyorum İçimizden ettiklerimiz suç sayılmaz herhalde buraya
yazmadım çünkü

Bu arkadaş hakkında dava açılacaktır. Öğretmenim ve 300/500 lira için dava açmamazlık yapmayacağım. Şikayetimi de pazartesi tüm belgeleri ile siber suçlara şikayet oluşturacağım