Bu konuşma elektrikli araçlara vergi zammı gelmeden önce gerçekleşti o zamanlar yurtdışından getirtmek bir nebze daha uygundu, bende türkiyeden getirip bayiye tomarla kazandırmaktansa araya adam sokup çok daha uyguna getirebileceğimi hesap edip direkt kaynağından ithal etmek istedim ve olanlar oldu ☺
Bu forum içinde porsche kullanan özellikle taycan tecrübesi olan muhtemelen yoktur heralde bunun farkındayım lakin türkiyede olupta bu korkunç vergilerden sonra artık ithal edebilme olasılığılı da ortadan kalktı, özetle aşağıda satıcıya vergilerin yüksek olduğunu ve masrafların da artacağını ve biraz daha indirim yapmasını istiyorum, o da bana bunun benim hükümetimin sorunu olduğunu ve birşey yapamayacağını, en ucuza almanyada zaten bu şirketin sattığını söylüyor, dediklerini kabul etmemle beraber de haklılığı konusunda mutabık oluyoruz nihayetinde 🤭
Elektrikli araç alacaksam taycan harici bir araç alamam o da şuanki absürt vergilerle imkansız hale geldi, hiçbir avantajı kalmadı benim için, bu daha başlangıç gibi geliyor bana, konu siyasi değildir