yazdıklarımı anlayarak okuduğunuzu zannetmiyorum. muhtemelen bunu da düzgün okumayacaksınız.
çünki bir kere vazgeçtiniz mi beni suçlamaktan??
güzel hosting sisteminde olan hatayı bana yıkmaya çalışan mesajınızın tamamını neden okuyayım.
aha da okudum okudum da ne oldu yine son paragrafta beni suçluyorsunuz.
basit düşünelim. kotamı ilk dediğimde 2 yerine 3 yapsaydınız ve benim hesabım bir daha kapanmasaydı, (bunun için kendinizi değil müşteriyi düşünmeniz gerekirdi)
sonra zaman içinde logları temizleseydiniz,
daha sonra da hesabımı tekrar satın aldığım şekilde 2gb yapsaydınız sorun çözülür müydü..
ben sizin yerinizde olsam 3de yapmazdım gider 7 yapardım ki müşteri 700/2048 ile %34 kullanım oranının değişmediğini görürdü kendini güvende hissederdi.
zaten son 1 senedir dosya kullanımını arttıran bir hareketim olmadığını görüyorsunuz.
gidip siz 3-5 yaptınız diye anlamsız şeyler yükleyip kullanacak falan da değilim. böyle bir korkunuz varsa da yuh diyorum.
sistemsel hata olduğunu yazıyorsunuz biliyorsunuz görüyorsunuz kabul ediyorsunuz.
ilk aradğımda sabah saat 10:46 imiş. farketmek ve çözmek ne kadar zaman alabilir ki.
iyi bir hosting firmasıysanız bu sorunu anlamak kolaydır. ben nasıl bir müşteriyim ki daha önce hiç karşılaşmadığım halde
gece 1de hesabımı aktifleştirdiğinizde 18 dakika içinde sorunun web dosyaları yada db olmadığını farketmişim,
kendim uğraşmışım çözememişim ve
uzun bir paragraf yazarak web günlüklerini temizlemenizi sadece 18 dakika içinde size yazarak istemişim.
ama buna rağmen benim talepte bulunmadığımı yazacak kadar ya şaşkınsınız ya da müşterinin yazdıklarını hiç okumadan cevap vermeye çalıştınız!!
Siz yazdıklarımı okusaydınız her satırımdaki haklılığım için benden özür dilerdiniz...
Derdimin de karalamak olması mümkün değil, ben kimim siz kimsiniz ki sizi karalamakla uğraşayım.
2 gündür kıymetli bir müşterime ki aynı zamanda dostumdur sizin sisteminiz yüzünden ben mahcup oluyorum, o da para kaybediyor.
Niye kaybediyoruz biliyor musunuz, bana güvendiler bende size güvendim ve siz her mesajınızla bu güveni yerle bir ediyorsunuz.
niye host değiştiriyorum biliyor musunuz, bana olan güveni yeniden tesis etmek için gidip zaman-emek ve para harcama pahasına host değiştiriyorum.
Emin olun bizim 2 günlük zararımız sizin benden sağladığınız gelirin onlarca katıdır.
server değiştirmenin maliyetini hiç hafife almayın,
eski serveri yedeklerken yeni server bulurken değiştirirken harcadığım zamanı emeği siz karşılamıyorsunuz...
Umarım bu sefer siz benim yazdıklarımı okursunuz. umarım kendinizi vererek okursunuz da ona göre kendinize çeki düzen verirsiniz.
aynı tarzda yazacaksanız bir daha cevap yazmayın lütfen, gerçekten yazmayın. çünkü her açıklama çalışmanız bir fiyaskoydu ve çok daha can sıkıcıydı.