ya allah aşkına bi gidin ya mesajınızın tamamını okumayacağım, gerçekten okumayacağım. tekrar limit üstü disk kullanımı yaparsanız ne demek ya. kendi yazdığınızı kendiniz okumuyor musunuz? her cümlenizi farklı bir kişi mi yazıyor. ben mi kullanmışım. kendiniz diyorsunuz yok saldırıymış yok yok loglarmış saldırı engellenmiş logları yer kaplamışmış. ne demeye çalışıyorsunuz. log nedeniyle disk kullanımını ben arttırdıysam bu saldırıları da benim yapmış olmam lazım gelir. iddianız buysa gidelim mahkemelerde falan görüşelim. yok bu değilse de beni suçlamaktan vazgeçin. 1,5 yıl önce açtım hesabı, ilk 3-5 ay içinde birkaç çalışma ile dosyalarım 400mb oldu, veritabanında da en büyük veritabanım 80mb olmuş. diğerleri zaten 16mb ve içleri boş. 1gb yeterken gitmişim 2gb'a yükseltmişim. ben zaten kullandığım alanın 3 katını satın almışım siz hala diyorsunuz ki gene limiti aşarsanız kapatırız. gidin sizi kendi vicdanınıza bırakıyorum.
oh oldu iyiki burada şikayet oluşturmuşum. hayranlıkla büyüyüşünü seyrettiğim firmanın verdiğiniz her cevapta gözümde küçülüşüne herkes şahit oluyor.
Keşke son mesajımı okusaydınız.
Amacınızın hiçbir şekidle sorun çözümü değil, şirketimizi karalamak olduğu son derece ortada.
Daha fazla cevap vermem gereken bir durum bulunmuyor, şirketimizi karalayıp cevabını bile okuma zahmetine girmiyorsanız, niyetiniz de zaten anlaşılmaktadır.
Hayırlı günler dileriz.