mesutt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk satırda kaybetmeye başladınız, iki de size hak verir gibi oldum ama üçüncü maddenizde batırmaya devam ediyorsunuz..
benim kendi disk kullanımımın 700 mb olduğunu ben belirttim, siz de görüyorsunuz. Gün gibi açık olduğu halde 2gb'ı aşmasının sebebi benmişim gibi davranıyorsunuz, yazıklar olsun.
saçma sapan bir konuyla suçlamıyorum. haklı olduğum yerden size anlatmaya devam edicem. ilk aradığımda hesabımda bir sorun olduğunu söyledim, siz de gerekli kontrolleri yaptığınız halde HİÇBİRŞEY YAPMADINIZ. yani ikinci maddeniz de çürüdü gitti, 6ıncı hisse gerek yoktu. bu 4üncü maddeye de cevap oldu sanırım.
3-5 ben bu kadar uğraştıktan sonra iki defa sorunu çözdük hesabı aktifleştirdik dediğiniz halde 3üncü defa hesabı askıya aldınız. Şimdi sorunu çözdük deyişinize nasıl güvenebilirim.

7-24 konusunda size teşekkür ediyorum. gerçekten gece 1de aradığımda muhattap bulabileceğimi hiç düşünmemiştim, bunu da yeri gelmişken takdir edeyim.
Bu arada iki günlük bu sıkıntının sonucunda maalesefki ben yedeklerimi aldım. Hizmeti kullanan müşterimin de ısrarı sonucu yarın itibariyle başka bir host ile çalışmaya devam edeceğim.
şu an şu dakika itibariyle hala ne kotayı arttırdınız ne de ne de günlüklerin boyutu değişmedi,
1.plesk panele baktığımda hala 109% kullanım gösterdiğiniz için,
2 ."Bu durum Plesk tarafından otomatik olarak gerçekleşen bir durumdur." dediğiniz için.
3 hesabın tekrar askıya alınmayacağıyla ilgili bir taahhüt vermediğiniz için.
4 şurdaki mesajlarınızda beni suçlar yaklaşımınızdan dolayı
hesabımı başka yere taşımakta ve bunu burada paylaşmakta bi mahsur görmüyorum.
İyi çalışmalar...
Anlaşılamayan nokta şu ki, disk kullanımınızı sizin takip etmeniz gerekiyor. Binlerce kullanıcıyı bizim takip etmemiz mümkün değil. Log kullanımı da sizin hizmetinize dahil. Bu genel bir sorun değil, siteniz belli başlı layer7 saldırılar almış, bunları engellemişiz, logları yer kaplamış. Bu logların oluşması bizim kusurumuz değil. Bundan kaynaklı siteniz kapanmış, sizin de belirttiğiniz gibi kısa sürede zaten destek almışsınız.

Disk kullanımlarını Plesk sistemi otomatik olarak günlük hesaplıyor. Disk kullanımı limitin üstündeyse hesabı otomatik kapatıyor. Bunların hepsi otomatik süreçler. Yarın öbür gün tekrar limit üstü kullanım yaparsanız yine kapanır, buna biz bir garanti veremeyiz. Ama zaten bugün yaşadığınız sorunla ilgili işlem yapıldığı ve sorunun çözüldüğü bilgisi size verildi, tekrar kapanmayacaktır. Ama tekrar yüksek kullanım yaparsanız tekrar kapanır, bu konuda biz nasıl garanti verebiliriz?

Bunun yanında bu konuda müşterilerimiz mağdur olmasın diye log dosyalarını artık disk hesaplamalarına da dahil etmiyoruz. Zaten amacımız her zaman iyi bir hizmet verip müşterilerimizin sorun yaşadığı bir konu varsa bunu çözüme kavuşturmak. Bu ayarlamanın şikayet konusu açmanızla ilgisi bulunmuyor. Yani logdan kaynaklı olarak da artık hizmetiniz kapanmaz, kapanması için sitenize ait kullanım olması gerekli.

Gece 1'de iletişime geçtiğiniz saatten bu yana sorununuzu çözememiş olacak hatta kimseye ulaşamamış olabileceğiniz birçok şirket var. Yaşadığınız sorunun sebebi belli, çözümü belli, bu süreçte size sunulan destek de belli. Tabi ki hesabınızı taşıyabilirsiniz, çalışacağınız yeni şirkette size başarılar dileriz, konumuz bu değil.

Suçlar gibi bir ifade olduysa özür dilerim, ortada bir suçlama yok ancak gerçekten bizim iyi niyetle yaklaşıp sorun çözümü için çalıştığımız bir konuda şikayet oluşturulması sinir bozucu ve üzücü bir durum. Sanki hiç yardım etmek istememişiz, ek para almaya çalışmışız gibi bir algı var ilk mesajınızda. Yani burada emek veren insanları oldukça saçma bir durum için karalıyorsunuz. Bu konuda bir şikayetiniz varsa bunu bizim destek sistemimiz üzerinden de yapabilirdiniz, şikayette bulunmasanız bile ekibimiz zaten sorununuzun çözümü için çalışıyor, ama gelip halka açık bir ortamda böyle bir şikayet oluşturursanız haliyle biz de geriliyoruz. Belirttiğim gibi çoğu şirkette daha yanıt bile almış olmayabilirdiniz. Bu açıdan biraz sağduyu gösterirseniz konu sahibi olarak konunun biraz acdımasız olduğunu anlarsınız diye umuyorum. Bizim derdimiz zaten müşteriye her zamman yardımcı olmak, bıuna rağmen halka açık bir şekilde şikayet oluşturulması bizim canımızı sıkıyor. 2 yıldır sorunsuz hizmet aldığınızı da belirten sizsiniz. Bu konuda da bizlik bir sorun olmadığı tecrübeli hosting kullanıcıları tarafından teyit edilebilecek bir durum. İletişim sorunu sebebiyle konu uzamış, bu süreçte disk kullanımınız azaltılmadığı için site otomatik birkaç kez askıya alınmış, sonucunda daha ortada şikayet bile yokken sorun çözüme kavuşmuş. Bu açıdan düşünebilirsiniz.