ilk satırda kaybetmeye başladınız, iki de size hak verir gibi oldum ama üçüncü maddenizde batırmaya devam ediyorsunuz..
benim kendi disk kullanımımın 700 mb olduğunu ben belirttim, siz de görüyorsunuz. Gün gibi açık olduğu halde 2gb'ı aşmasının sebebi benmişim gibi davranıyorsunuz, yazıklar olsun.
saçma sapan bir konuyla suçlamıyorum. haklı olduğum yerden size anlatmaya devam edicem. ilk aradığımda hesabımda bir sorun olduğunu söyledim, siz de gerekli kontrolleri yaptığınız halde HİÇBİRŞEY YAPMADINIZ. yani ikinci maddeniz de çürüdü gitti, 6ıncı hisse gerek yoktu. bu 4üncü maddeye de cevap oldu sanırım.
3-5 ben bu kadar uğraştıktan sonra iki defa sorunu çözdük hesabı aktifleştirdik dediğiniz halde 3üncü defa hesabı askıya aldınız. Şimdi sorunu çözdük deyişinize nasıl güvenebilirim.

7-24 konusunda size teşekkür ediyorum. gerçekten gece 1de aradığımda muhattap bulabileceğimi hiç düşünmemiştim, bunu da yeri gelmişken takdir edeyim.
Bu arada iki günlük bu sıkıntının sonucunda maalesefki ben yedeklerimi aldım. Hizmeti kullanan müşterimin de ısrarı sonucu yarın itibariyle başka bir host ile çalışmaya devam edeceğim.
şu an şu dakika itibariyle hala ne kotayı arttırdınız ne de ne de günlüklerin boyutu değişmedi,
1.plesk panele baktığımda hala 109% kullanım gösterdiğiniz için,
2 ."Bu durum Plesk tarafından otomatik olarak gerçekleşen bir durumdur." dediğiniz için.
3 hesabın tekrar askıya alınmayacağıyla ilgili bir taahhüt vermediğiniz için.
4 şurdaki mesajlarınızda beni suçlar yaklaşımınızdan dolayı
hesabımı başka yere taşımakta ve bunu burada paylaşmakta bi mahsur görmüyorum.
İyi çalışmalar...