Merhaba
Bu konu aslında Şikayet kısmında olması gerekirdi fakat şikayetçi olduğum üye bilgisi falan zorunlu olduğu ve şikayetimin Yönetim ile ilgili olduğu için "Üye bulunamadı" gibi 3 hata verdi, buna da sinirlendim.

ve burada açtım konuyu. Üzgünüm.
R10 giriş yaptım ve şifremi her 6 ay değiştirmek zorunda olduğum yazısını gördüm. Aslında bunun için birilerine mesaj yazmak gerekiyormuş ama o anki ... ile şifreyi değiştirirken yazının kaybolacağını düşünmedim bile. Neyse, şifremi 50 karakter yaptım, özel karakterleri de içeriyor.
Bence şifre ayarılarında zorunlu 6 ay kapatma ayarı olmalı, kapatabilmek içinde en az 16 karakter ve özel karakterleri de içermeli gibi bir kural eklenebilir. Şifreyi sağlam ayarlayınca da 6 ay devre dışı bırakılır, mis gibi.
Başta ben olmak üzere, zorunlu şifre değiştirmeyi ve okuyamadığım diğer kuralları sevmeyen üyeler olacaktır, belkide bu sistemi rahatlatmak için yapılan "temizlik" operasyonudur.

Ayrıca okuyamadığım kurallları Şifre ayarları kısmında veya Duyuru gibi bir yerde olması gerektiğini düşünüyorum.