cesurca ve beklenmedik bir hareket oldu, diğer tarafta çözemedik burdan topluluk önünde tartışalım madem.
hesabımı incelediğinizde kullanımlarım ortada değil mi
web 404mb
posta 708 kb
veritabanları 285 mb
günlükler 1.78gb
Disk alanım yani paketim 2 Gb
ilk üçünü ben kullanıyorum sonuncusunu ise sizin plesk paneliniz ya da windows serverınız...
her otomatik askıya alındığında hiçbir zorluk çıkarmadan aktif ettiğiniz söylüyorsunuz, evet doğru ama aktif etmek için benim aramamı beklediniz bu 1. ikincisi aktif ettiniz neden tekrar pasif ediyorsunuz. hesabın aktif kalması için günde 3 öğün sizi mi aramalıyım??
Log dosyalarını silmişsiniz, sağolun. ama boyut 1.78gb'dan 1.46'ya düşmüş ve yine 2.1 gb kullanımdan dolayı hesabım askıya alınmış. Sonucu değiştirmeyecekse yaptığınız çözümü nasıl kabul edebiliriz!!
Log dosyalarını benim silme yetkimin olmadığıyla ilgili de ekran görüntüsü atmıştım, neden benim takip edip düzenleyebileceğimi iddia ediyorsunuz!!!
Şu an müşterime dönüp site açıldı, programı servisleri kullanabilirsiniz diyemiyorum çünkü 10 dakika sonra hesabın tekrar askıya alınıp alınmayacağını bilmiyorum.
Bir mesajınızda kontrolün sabah yapıldığında bahsetmişsiniz ama gece 1de aktifleştirdiğiniz hesap sabah 8de kapalıydı, 8de tekrar aktif ettiniz ama öğleden sonra gene kapalıydı.
Şimdi kendinizi benim yerime koyun. çözümü 3-5 dosya silip, plesk sorun yaratmasın diye de kotayı geçici sürece arttırmak kadar basit olan bu süreci çok güzel yönettiğiniz nasıl iddia edebiliyorsunuz!!
eğer siz çok güzel çözdüyseniz benim hiçbir suçum/yetkim/sorumluluğum olmadığı halde 2 gündür hesabımı kullanamayışımı, 3 defa hesabımın askıya alınmasını nasıl bana yükleyeceksiniz???
1. Sizin kendi disk kullanımınızdan kaynaklı olarak hizmetiniz askıya alınıyor. Belli bir limitte disk alanı satın alıyorsunuz, üstünde kullanım yapıyorsunuz, sistem de
otomatik olarak istatistik hesaplaması yaptığında askıya alıyor.
2. "Evet doğru ama aktif etmek için benim aramamı beklediniz bu 1" - ne yazık ki bir müşterimiz sorun yaşıyorsa ve bu genel bir sorun değilse, müşterimiz sorun yaşadığını bize bildirmeden bunu bizim bilmemiz mümkün olmuyor, bu konuda 6. his geliştirerek bir hizmet sunamamaktayız.
3. Sorununuz zaten çözüldü, telefonla da ulaşmaya çalıştık ulaşamadık, doğrudan şikayet konusu açmışsınız, haliyle kendimizi savunmaya çalışıyoruz. Çünkü bizi saçma sapan bir konuyla suçluyorsunuz.
4. Log dosyalarını kendiniz silememiş olabilirsiniz. Size bu noktada zaten destek de sağlıyoruz. Bize "bu kadar yer kaplayan şey nedir bulamıyorum" vb. bir tarzda gelmeniz halinde zaten sorunun çözümü için destek sağlıyoruz size.
5. 3 öğün zaten bizi aramamanız gerekiyor, sorunu çözmeniz, çözemiyorsanız çözdürmeniz yeterli. Hesabı açtırıp, size veriler limitin altına inmezse kullanıma kapanacağı bilgisi verilmiş durumda, ancak sorunla hiç ilgilenmeden ya da bizden bunu talep etmeden, doğrudan tekrar kapandığında şikayet tavrıyla yaklaşıyorsunuz.
Açıklamalar yeterlidir diye düşünüyorum. Amacımız yardımcı olmak olmasa zaten siteniz siz ek paket alana kadar kapalı olurdu. Sonra "log şişmiş buna rağmen ek para alıp disk büyüttürdüler" diye şikayet açardınız, emin olun bu da tamamen kullanıcı hatası olarak sonuçlanırdı.
Bizim amacımız size yardımcı olmak, iletişim sorunundan ötürü konunun şikayete gittiği belli. Sorununuz da çözülmüş durumda. Yani sağduyu ve empati ile çalışmayacaksak ne şekilde çalışılır gerçekten bilmiyorum. Amacımız yardımcı olmup işinizi çözmek en başından beri, kaldı ki bunu da yapmış durumdayız. Buna rağmen neden şikayet oluşturulduğunu biz anlamakta zorlanıyoruz. Sizden ne ek bir ücret istendi, ne yanıt alamama durumlarınız oldu, destek istediğiniz anda destek sağlandı, sorunun çözümü iletişim sorunu sebebiyle uzamış olabilir yani "ben çözemiyorum çözün" demiş olsanız en başından iş bitecekmiş, bizim açımızdan bunlar önemli değil zaten yardımcı olmak için 7/24 çalışıyoruz ancak üstüne de şikayetler görünce gerçekten üzücü oluyor.