cesurca ve beklenmedik bir hareket oldu, diğer tarafta çözemedik burdan topluluk önünde tartışalım madem.
hesabımı incelediğinizde kullanımlarım ortada değil mi
web 404mb
posta 708 kb
veritabanları 285 mb
günlükler 1.78gb

Disk alanım yani paketim 2 Gb
ilk üçünü ben kullanıyorum sonuncusunu ise sizin plesk paneliniz ya da windows serverınız...
her otomatik askıya alındığında hiçbir zorluk çıkarmadan aktif ettiğiniz söylüyorsunuz, evet doğru ama aktif etmek için benim aramamı beklediniz bu 1. ikincisi aktif ettiniz neden tekrar pasif ediyorsunuz. hesabın aktif kalması için günde 3 öğün sizi mi aramalıyım??

Log dosyalarını silmişsiniz, sağolun. ama boyut 1.78gb'dan 1.46'ya düşmüş ve yine 2.1 gb kullanımdan dolayı hesabım askıya alınmış. Sonucu değiştirmeyecekse yaptığınız çözümü nasıl kabul edebiliriz!!

Log dosyalarını benim silme yetkimin olmadığıyla ilgili de ekran görüntüsü atmıştım, neden benim takip edip düzenleyebileceğimi iddia ediyorsunuz!!!

Şu an müşterime dönüp site açıldı, programı servisleri kullanabilirsiniz diyemiyorum çünkü 10 dakika sonra hesabın tekrar askıya alınıp alınmayacağını bilmiyorum.
Bir mesajınızda kontrolün sabah yapıldığında bahsetmişsiniz ama gece 1de aktifleştirdiğiniz hesap sabah 8de kapalıydı, 8de tekrar aktif ettiniz ama öğleden sonra gene kapalıydı.

Şimdi kendinizi benim yerime koyun. çözümü 3-5 dosya silip, plesk sorun yaratmasın diye de kotayı geçici sürece arttırmak kadar basit olan bu süreci çok güzel yönettiğiniz nasıl iddia edebiliyorsunuz!!
eğer siz çok güzel çözdüyseniz benim hiçbir suçum/yetkim/sorumluluğum olmadığı halde 2 gündür hesabımı kullanamayışımı, 3 defa hesabımın askıya alınmasını nasıl bana yükleyeceksiniz???