Herkese selamlar,
Öncelikle şu konuyu tam olarak bir açıklayalım bir 80 dolar konusu almış gidiyor. Bu o kadar kolay bişey değil. Görevlerin üstünden tek tek geçeceğim.
1- Ödülleri alabilmek için illaki referans linkten üye olmanıza gerek yok yeni üye olan herkes alabilir.
2- 10 dolar karşılığı BTC ödülünü alabilmek için sitenin alış/satış bölümünden
kredi kartınız ile 100 dolarlık kripto para almanız gerekiyor. Zaten kripto para alıyoruz ne olacak ki diye düşüne bilirsiniz ama almaya kalktığınız zaman gördüğünüz kur can yakıyor. Yani zaten adamlar hesabınıza göndereceklerini söyledikleri 10 doların parasını da sizden alıyorlar. Aşağıdaki resimlerden bunu görebilirsiniz. USDT ve BTC için ekliyorum resimleri.
Anlık olarak dolar kuru 8.17 ve BTC 490.000 civarında.
3 - 20 USDT lik indirim kuponunu OKex e 100 USDT ya da eşdeğer kripto para gönderen herkes alabilir bende aldım. Ama önemli olan kısmı şu ki, bu kupon sadece 1 ay geçerli ve siz işlem yaparken ödediğiniz komisyon tutarlarını geri alıyorsunuz. Dolayısı ile 1 ay içerisinde 20 dolar komisyon tutarı kadar işlem yapmanız lazım. Yoksa 20 doların sadece 1 kısmını geri alırsınız. Aşağıdaki resimde göreceğiniz üzere bugün yaptığınız işlemlerin komisyon toplamları ertesi gün hesabınıza geçer.
4- Son olarak, 50 USD lik BTC hediyesine gelecek olursak, bunu alacak insanların sayısının bir elin parmaklarını geçmeyeceğini ve hatta bir çok kişinin bu ödülü almaya çalışırken parasının tamamını kaybedeceğini düşünüyorum. Aşağıdaki resimlerde tüm detayı görebilirsiniz.
Bu ödülü alabilmek için hem spot piyasasında alış satış hem de Türev piyasasında işlem yapmanız gerekiyor. Türev piyasasının ne olduğunu bilmeyen arkadaşlarım özellikle uzak dursunlar.
Herkese iyi forumlar.