Merhaba, ben dijital baskılı halı satıyorum. Halımızın özel ölçü, özel renk, özel şekiller gibi bir çok seçeneği mevcut. Şu an satışlarımı instagram ve whatsap üzerinden iletişim ile yapıyorum.
Müşteri kitlesi ölçü vermekten bile aciz olduğu için, renk ve şekil konularında bire bir ilgilenmem muhakkak gerekiyor. Benim işimi görebilecek scripti olan veya yapabilecek olan var mı?
Yapamayan veya alakası olmayan biri olsa bile, bildiği buna benzer örnek script paylaşırsa sevinirim.
Edit: Biraz daha istediğim ürün şekillenmeye başladı.
Standart modelin fotosunu, standart ölçüleri ve standart fiyatlarını koyduktan sonra, bunların dışında bir şey istendiği zaman yaratıcı bir tasarım olmalı. Ürünlerin sadece temsili fotosu var ve diğer varyant fotoları yok. Zaten özel üretim ürün olduğu için çoğu zaman olmayan şeyler isteniyor. Otomatik olarak M2 fiyatını yazınca iş bitmiyor,özel kesimi olayı ayrı,renk kataloğu ayrı vs.
Ürünlerin yanına direkt soru ve istekleriniz için yetkili birim ile görüşün gibi, hemen ürünün yanında whatsapp veya diğer canlı yardım gibi bir şey olabilir.
Ödeme yöntemi için farklı fiyat birimleri çıkabilir veya taksit filan da istenirse ona göre bir link hazırlayıp müşteriye gönderilebilir.
Bunun gibi bir örnek gönderip böyle yapabilirim derseniz daha iyi olur, basit olarak hemen ürünün yanına link koymak ile olmuyor
ÖRNEK: MÜŞTERİ HALIM BU MODEL OLSUN AMA FARKLI RENK İSTİYORUM DİYOR BİZDE BURADAKİ İSTEDİĞİNİZ RENGİ SEÇEBİLİRSİNİZ DİYORUZ ( bunu yazdığımız halde anlamıyorlar, iletişim şart) ANLADIKTAN SONRA ''ÇİZGİLERİ 27 NUMARA OLSUN , ZEMİNİ 34 NUMARA OLSUN'' DİYE BİZE BELİRTİYORLAR.