Perşembe günü X.XXX değerinde türk lirası yükledim Bitay hesabıma, ardından birkaç al sat yaparak biraz kâr ettim ve bakiyemi banka hesabıma çekmek istedim. İlk çekişimde, işlem başarılı yazdı fakat 15 dakika sonra para bitay hesabıma geri yattı. Yani banka hesabıma geçmedi sebepsizce. Bu işlem bir kez daha tekrarlandı ve 3. yapışımda ne banka hesabıma geçti ne de bitay hesabıma geri döndü para. Yanlış ibana çekmediğimden adım kadar eminim ki varsayalım yanlış çekmiş olsam bile benim adıma olmayan bi banka hesabına çekmek imkansız. Her neyse, bitaya tüm iletişim kanallarından ulaşmaya çalıştım; twitter'dan ve instagram'dan yazdım dönmediler. Şikayetvar'a yazdım ilgileneceğiz dediler, mail attım 3-4 defa ilgileneceğiz dediler, aradım açmadılar, bir daha aradım 40. dakikada açtılar ve gün içinde bitay hesabınıza iade edilecek dediler, gün içinde edilmedi.. 2 gündür kendilerine ulaşmadığım iletişim kanalı kalmadı fakat hepsinde de destek ekibimiz ilgilenecek deyip geçiştirdiler. Pazartesi tekrar arayacağım, bu sefer de paramı göndermezlerse hukuki yollara başvurmak zorunda kalacağım. Size de tavsiyemdir, bu borsaya asla bulaşmayın. Paranız varsa da çekip çıkın. Yatırması sıkıntılı, transferi sıkıntılı, çekmesi sıkıntılı, al-sat'ı sıkıntılı, her şeyi sıkıntılı Bitay'ın.