Merhabalar
İpad üzerinde 3d modelleme yapabilen ve bunu unity programına aktarabilenler mevcut mu acaba. Bu çizimler büyük ejderha tasarımları gibi değil daha çok basit şapkadır, çemberdir bu tarz şeyler olacaklar. Bunu ipad üzerinden yapıp bir şekilde 3d olarak unity içine aktarmak istiyorum. Eğer konu hakkında bilginiz yoksa fikir alışverişinde de bulunabiliriz. Örneğin unity içine 3d model aktarmak için hangi uzantıda olmalı dosyalar? gibi, böylece soruyu o uzantıda 3d model yapan ipad programları var mı şeklinde daraltmış oluruz.
Neden ipadde istiyorum, daha kolay 3d çizimler olabileceğini düşünüyorum. Aksini düşünenler varsa da buyursunlar.
Bonus bir soru da diyelim ki bir küre tasarladık, tasarlamak sayılmaz gerçi. Bu küreye bir desen yapmak istiyorum. Bu küreyi düzgün bir şekilde kaplaması için buna göre bir dosya olmalı sanırım. Bir texture deseni olarak kare bir png dosyası seçip kürenin üzerine atınca bazı yerler açık kalıyor. Küreye, bahsettiğim şapkaya vb şeylere desen yani doku atamayı nasıl yapacağız?
Bu konu altında biraz bilgi alışverişi yapalım istiyorum. Vaktiniz varsa düşüncelerinizi veya önerilerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler herkese