Merhaba,

P2PB2B borsası eski coin borsalarından biri. PACT adında kendi tokenlarını çıkardılar. Satın alınabilir en azından kayıtla birlikte gelen ödül saklanabilir. Şu an ödülün toplam değeri 10 dolar ama ileride değerlenmesini bekliyorum.

1 Nisanda itibariyle trade edilebilir hale geldi. Tanesi 0.1 dolar değerinde şu an. (BNB'nin de zamanında bu değerde piyasaya çıktığını belirtmek isterim. Şu an 350 dolar seviyelerinde Tabiki bir BNB olmayacaktır ama borsa coinleri bir hayli değerlenecek bence önümüzdeki dönemde.)

1 Nisan öncesi üye olup kimlik onayı yapan herkese 100 PACT verdiler. Şu an ne durumda tam bilmiyorum ama alttaki resimde hala 100 PACT verildiği yazıyor. Referans başına da 50 PACT kazanılıyor.

Şöyle bir açıklama var PACT kullanımıyla ilgili;
"Verdikleri Pact'i kilitli veriyorlar. Kilidi açmak için sizden p2pb2b borsasında işlem yapmanızı istiyorlar. 10 dolarlık bir coin al sat işlemi size 2 Pact'i serbest bıraktırır (sitelerindeki sayfada gayet seffaf gorunuyor işlemler)
100 dolarlık Eth alım işlemi 100 Pact serbest bıraktırır. Bunları parça parça da yapabilirsiniz. 10 dolar atıp bir dolu işlem yaparak mesela. Fakat burada sistem her işlem arasına saat farkı koyuyor, iki işlem arası atıyorum 12 saat sonra gibi, bunu zaten goruyorsunuz sıstemde.
Borsa Tokenları her zaman değerli olur kafasındayım. Küçük paralarla denedim, ki denenemesinin mantıklı oldugunu dusunuyorum."

Referanslı Link (Bunu kullanırsanız memnun olurum, hiç bir kaybınız olmuyor. Bana 50 PACT kazandırırsınız)
Referanssız Link

edit: 16.04.2021 - An itibariyle referansla kayıt olan herkes 50 PACT kazanıyor. Referanssız durumu bilmiyorum. Ref başı da kazanç 10 PACT'e düştü

0.328 dolar oldu anlık değeri. Sadece üye olup ödül almaktan ziyade borsa paralarının çok değerlenebildiği bu piyasada henüz beklenen atılımı yapamamış bir borsa para biriminin şimdiden 3x yapması beni önümüzdeki aylar için heyecanlandırıyor açıkçası.

Bir miktar kendim de alım yapıp 180 günlük stake işlemi başlattım. Bakalım nereye gelecek 6 ay sonunda. (YTD)