Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şöyle bir bilgiye sahibim, ikinci el temiz ve parçaları değişmeyen telefonları alıp eğer ki dediğiniz yeri kesinlikle belirtmiyorum ama var böyle yapan çakallar, orijinal parçaları sıfır diye satarak yan sanayi ürünleri takıp orijinal diye telefon halinde satıyorlar. Bu maalesef olan bir şey, ikinci el ürün alırken bilinmesi gereken şeylerden biri çünkü sıfır arabalar bile takla atmış olabiliyorken ikinci el ürüne ne kadar güvenebiliriz

Bu arada dip not: Bulunduğum yerde de iphone x fiyatı 8 plus fiyatından düşük hocam bilginiz olsun X faceid vs. problemi kronik olan bir cihaz maalesef.
Bunlar bir işhanı düşünün onun içinde belki babadan kalma beyaz eşya dükkanları ve garanti veriyorlar ertesi gün kaybolup gidecek firmalar değil iphone 8 plus fiyatı 3k tl sıfır fiyatı 64GB yazdırdınız sonunda suçlusu sizsiniz iphonex en kötü model olduğundan konunuzu kirletmemek için o örneği vermiştim, sallayın istanbul yaşanacak yer değil telefon için de yaşanmaz ondan anadoluda yaşasak keşke yaş 47 olunca anladım derdim eskiden neden emekliler anadolu yada sahil kasabalarına yerleşiyor