Ben bu islere emek verip öğrendiysem hizmet verip para kazanıyorsam.
Bu ne doğru ne etik ne de doğru.
İyi ne güzel ben o kadar ugrasıp cabalıyım birseyler ogreniyim ya da ne biliyim css js ogrensin o kadar tema yapsın etsin arkadasın biri gelsin internetten ücretsiz tema bulup paylassın bu yasak olmasın? var mı böyle bir sey? doğru geliyor mu sana
İlahi bir güç beyninize bu bilgiler yerleştirmedi. Udemy , youtube veya yazılı bir kaynaktan bir şekilde bunu öğrendiniz hocam öğrendiğinizi paylaşırsanız büyürsünüz.
Yani silenen konuda 27₺ udemy kodu kimi kursları 1₺ almanızı sağlıyor insanlara İNSANLARIMIZA bilgi veriyor kendini gelişitiriyor.
Artık bu konular çok sıktı, bırak satsın adamlar bilen zaten alıyor bilmeyen de araştırsın para vermek istemiyorsa..
Ücretsiz paylaşım yapabileceğiniz platformlar var ticaret içermeyen, onlarda paylaşım yapın.
Hocam yani paylaşımlarım hep bütçesi olmayan kişilere yöneliktir bu konuda eğitim yani burada yani bu yasak mı şey olarak mı paylaşıyım hazır bir textle mail tetikleyici ekleyip ya mail atın sizin udemy kursunuza 27₺ sponsor olayım mı diyim ?
Ücretsiz bilgi paylaşım konularının silinmesi çok yanlış ve bana kalırsa üyelerin hevesini kırarak ticareti de dolaylı yoldan olumsuz etkiler. Ücretsiz paylaşımların silinmemesi lazım.
Gerçekten