ibrahimokcuu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Öncelikle geçmiş olsun, test olamya gittim devlet hastanesine.Bana test yaptılar sonucum çıkmadan 1 ilaç verdiler, eğer pozitif çıkarsa bunları kullanmaya başla diye.
Dedim Pozitif çıkınca evime gelmiyorlar mı diye, geliyorlar beyefendi fakat siz sonucunuzu öğrendiğinizde pozitif çıktığınızda kullanmaya başlayın. Geç gelme durumları olabilir dedi.
Testim Negatif çıktı ilacı kutusundan bile çıkarmadım. Boşa durdu ve israf oldu.
Bende onu anlamadım herkes veriyorlar boşuna israf yani test yaptıranlarin yüzde 10-20 si pozitif oluyor yani günde binlerce israf ediliyor.

waptayiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlaç kullanmayanlar daha kötü olup hastenelik oluyor diye duymuştum hocam. Doktorlar ne diyorsa uymanızı tavsiye ederim.
Herkese aynı hocam bir şey demiyorki formla ilaçlar masanın üstünde duruyor sadece al birartane diyor her gelene olay bu herkese aynı.

kiiirpiii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avusturyada yasiyorum kiz arkadasim oldu hic bir ilac vermiyorlar kronik hastaliginiz yoksa bir cok tanidigimda ilacsiz evde karantinada kalarak atlatti.Türkiyede ne tür ilac veriyorlar?
Atarım birazdan 2 çeşit ilaç var.