bypangea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen katılıyorum ben Wordpress alanında çalışıyorum. Bir yere özellikte Türkiye'de bir yerde çalışmak bana mantıklı gelmiyor çünkü buranın insanı maaşı düzgün vermez, maaşı verdi diyelim bu kez köle gibi davranır. Çoğu iş yeri asgari ücret teklif ediyor birde deneme süresi vs diyorlar gülüyorum. Adama yaptığım projeleri gösteriyorum adam bana 1-2 aylık bir deneme süresinden söz ediyor. Ben zaten senin verdiğin paradan fazlasını veya en kötü denk tutarı dışarıdan iş alarak kazanıyorum. Tek avantajın bana sigorta sağlatmak ve çalışma saatlerinin belli olması. O yüzden çoğu Wordpress alanında çalışan insan freelancer çalışmayı tercih ediyor.
Maaş konusunda hiçbir zaman sıkıntı çekmedik. Her ayın 15'i hesabımıza yatar. Pandemi falan hiçbir şekilde maaşları aksatmadı. Kölelik değil de, önemli olan verilen işe sahip çıkıp termin süresince yetiştirmek gerekiyor ki inan zorlanacak bir durum değil. Deneme süresi 1 ay, o da gelen kişinin iş ahlakı, bilgisi ve kendisini tanıyabilmemiz için. Maaş konusunda ise asgari ücretin üzerinde teklif ediliyor. Düşünürsen ofisimize bir çay içmeye bekleriz