Merhaba makaleyaz.net in en eski yazarlarından biriyim. Ayrıca kendi sitelerim içinde makale alımı yapan birisiyim. Kısacası sistemi hem alıcı hem de yazar açısından çok yakından tanıyorum.
Yazarlar açısından sizin sorularınızı yanıtlamak istiyorum. Makaleyaz.net e üye olduğunuzda yazarlık başvurusu sonrasında onaylanırsa yazar olabilirsiniz. Bu konuda tecrübeniz olduğu için kesinlikle onaylanır
- Yazmış olduğunuz makaleleri tercih ettiğiniz 100 kelime fiyatı ile hazır makale olarak sisteme ekleyebilir ve satıldığında % 20 komisyon düşülerek kazanç elde edebilirsiniz.
- Alıcılar makale siparişi açarlar. Onlara teklif verebilir, teklifiniz onaylanırsa belirtilen sürede siparişi teslim ederek kazanç elde edebilirsiniz.
- Yapmış olduğunuz satışlar sonrasında aldığınız güzel yorumlar sizin daha kolay satış yapmanızda etkili olacaktır.
- Ödeme alt limiti 50 TL'dir. 50 TL limiti geçtiğiniz an gece gündüz anında hesabınıza geçer. Ödeme için belirli gün yada bekleme süresi yoktur.
- Makaleyaz.net'in en güzel taraflarından biri de özel ekip kadrosu ile yüzlerce kaliteli makale yazarı yetiştirmesidir. Özel ekibe davet edilen her yazar öncelikle bir eğitimden geçer. Bu eğitim kişinin bilgi ve deneyimine bağlı olarak 1 günde sürebilir 1 hafta. Eğitimi tamamlayan kişi özel ekibe girer ve özel kategori müşterilerinin talep ettiği içerikleri yazmaya hak kazanır. Özel kategori müşterilerinin devamlı olan içerik ihtiyaçları özel ekip tarafından yazıldığı için yazılan makale kısa sürede satılmakta ve hızlı kazanç elde etmektedirler. Elbette ki bir diğer güzel tarafı gelen editör taleplerinin öncelikle özel ekip içerisinden karşılanmasının sağlanmasıdır.
Şayet makale yazarlığı konusunda deneyimli iseniz siteye üye olarak yazarlık başvurusu yapmanız ardından da site yönetimi ile iletişime geçerek özel ekibe girmek istediğinizi belirtmenizi tavsiye ederim. Özel ekibe girecek donanıma sahip olduğunuzda haftalık düzenli ve iyi bir gelire sahip olabilirsiniz.
Peki, makaleyaz.net de ben kimim:
https://www.makaleyaz.net/yazar/635/fxtrader/
r10+ üstü bir seçenek olsaydı sanırım size onu verirdim, detaylar için çok teşekkür ederim. Aklımdaki soruların hepsi gitti diyebilirim, iyi çalışmalar dilerim.