Yıl 2011-2013 falan, ben yazılımı yeni öğreniyorum ilk defa Vb.net diye bir şey.
Neyse bir program yapayım dedim bu programda herşey olsun, içinde tarayıcı olsun, paint olsun, ekran kaydı, not defteri, canlı tv, müzik çalar, oyun vs. herşey olsun istedim.
Adım adım ve kendimi vererek ilerlediğim ilk projeydi.
Önce tarayıcıdan başladım, bir tarayıcı yaptım, özelleştirilebilirdi, herşeyi değişebiliyordu rengi arkaplanı vs. herşeyi.
Tabi bunları kod yazmayı bilerek değil, kodun nasıl yazılacağını bilerek yapıyordum. Yani örn. c# daha meşur olduğu için c#'da renk değiştirmeyi buluyordum formun, onu convert edip doğru yerlere yerleştiriyordum.
Sonra günlük diye birşey ekledim şifreli, sonra oyun sitelerinden oyunları iframe gibi bir yapıyla çekip oynattım, canlı tv, radyo, paint, ekran kaydı uygulaması vardı benim sunucumda resimleri kaydediyordu falan fistan...
Ben bunu sürekli güncelliyordum, böyle artık ftp'den kendi güncellemesini kendi çekmeye falan başlamıştı, baya ilerletmiştim. 500 kişi falan indirmişti.
Sonra birgün müzik dinleme şeyi ekledim, müzikleri indirip içine koymuyordum, youtube'dan müziiği açıyordu arkaplanda ama yotuube'dan açtığını göstermiyordu. Şarkıları da ben manuel elle ekliyordum

üşendiğim için totalde 4-5 tane şarkı eklemiştim 1'i tale al bedru aleyna, biri eminem ötekileri hatıralmıyorum.. Sonra biri dedi başın belaya girer bak bu sıkıntılı falan, bende tabi cahil kafa, adam sanıyor ki ben müzikleri publish ediyorum, aslında ben youtube'dan müzik açtırıyordum uygulamaya

, ama korktum sonra bi ara verdim, sonra biraz daha ara verdim.
Sonra araya başka şeyler girdi falan filan fistan derken benim proje yattı.
7.0 versiyonuna kadar getirmiştim, 1-2 versiyon daha getirsem paralı satışını başlatacaktım.
Dünyayı değiştiren bir proje olmayacaktı belki ama ne biliyim işte o zamanlar application'lar meşhurdu insanlar pc'lerine uygulama indirmeyi seviyordu, şimdi belkide insanların ' o zamanlar şöyle bir uygulama kulanıyordum' dedigi birşey olabilme potansiyeli vardı.