İlkokula giderken babam beni haftasonu iş yerine götürürdü.. önüme bir dosya verir ve hesap makinesiyle dosyada yazanları topla çıkar hesapla doğru mu kontrol et, dosya bitince sana dondurma alacağım derdi.. bende oturur yapardım..
Lisedeyken biraz pahalı bir şey almak istediğimde banka hesaplarıyla iş yerininki uyuşmuyor çöz sana istediğini alayım derdi, gider uğraşır hesaplarbir şekilde çözerdim..
Lisedeyken babam beni dershaneye yazdırmadı, kardeşlerim gibi laylaylom gider gelirim diye.. Bende anadolu lisesine gidiyordum tüm arkadaşlarım inekti onlardan geri kalırım diye korktum, internetten açıp her dersten önce dersin konusuna çalışıyor çözemediğim soruları yazıp okula gidince hocaya soruyordum.. o yıl bursluluk sınavını kazanıp dershaneye yazıldım..
Ya küçük motivasyonlarınız yada korkularınız olmalı. Tamam büyük hedefiniz üniversite ama küçük hedeflerinizde olsun ve bu hedeflere ulaştığınızda kendinizi ödüllendirin.
Bir soru bankası alın, internetten ekol hocayı açın video video konuları anlatıyor zaten, her üniteyi bitirdikten sonra soru bankasından soruları çözersiniz. Çözemediğiniz soruları da bu konuda iyi birine sorarsınız.
*Bu arada yazdığınız metni görünce Türkçenizin iyi olduğundan da şüphelendim