Mehmetcelik37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Moralini bozmamalısın moral bozukluğu bağışıklık sisteminisde düşürür. Bol bol su için c vitamini yiyecekler yiyin. Beslenmenize dikkat edin geçmiş olsun. Allah şifa versin
Emka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gönlünün ferah tut kardeşim bol bol havanlandır evi,bol su iç moralini yüksek tut...Allahın izniyle atlatırsın inşallah ,acil şifalar diliyorum.
Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim ecelin kimin kapısını çalacağı hiç belli olmaz. Yakın bir tanıdığımız köyde arıların saldırısına uğruyor yola kadar sürünüyor ( evi yakın yola ) tam o anda Ambulans başkası için oradan geçerken görüyor kurtarıyor iyileşiyor eve geliyor 1 hafta sonra evde kalp krizi geçiriyor ölüyor. bu olay kaderden kaçışın olmadığını çok net yüzüne vuruyor insanın.
Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ey güzel kardeşim geçmiş olsun öncelikle. Kendine çok iyi bakman motivasyonunun en üst seviyede tutman gerek. Allah şifa versin, kendini en kısa zamanda toparlaman dileği ile.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, hepsi birer birer moral veriyor bana. Mesela ilk defa r10'da bir konum 6 sayfa sürdü mutlu etmiyor değil insanı Hepinizin destekle yazdığı mesajlar gerçekten iyi geliyor Allah hepinizden razı olsun. İnşallah "artık iyileştim ve tekrar aranızdayım" şeklinde de mesaj atmış olurum hepiniz kendinize çok dikkat edin lütfen.