Arkadaşlar herkese tek tek cevap yazamayacağım ama kısaca özetleyeceğim. Wordpress için 1 ay bile fazla yazdım gerçekten. Koca 1 günü kurulum, 1 günü taşıma, 1 günü tema kurulumu, 1 günü eklenti yönetimi, 1 günü sayfa ve içerik mantığı, 1 günü de wordpress mantığını anlamak için ayırsanız 7. günün başında wordpress işine hakim olursunuz zaten. Arkadaşların kendini sadece wordpress'e adamaları gibi bir durum yok, burada php developer (me), grafik tasarımcılar mevcut, herkesten bir tutam iş öğrenir. Ek olarak shopify, opencart, ticimax gibi siteleri de kurup destek veriyoruz. Hem kendini geliştirme hem de referans olarak güzel bir yer olduğunu düşünüyorum. Sabah 9 da burdayız ama 9.30 işe başlıyor, öğlen 1 saat mola, akşam da 6da dağılıyoruz hafta sonumuz da bize kalıyor. Konum olarak çok da kötü değil, incirli e-5 te bir minibüse binerseniz 15dk buradasınız daha ne olsun? Şuan facebook frontend - PhpTR gruplarında ilanlar yayınlıyorum hiçbir dönüş yok hani arayıp bilgi almak isteyen bile çıkmıyor.

Kimseyi bulamadığımız için, ismek kurs hocalarına bile ulaştım onlar da paylaşımlar yaptı kimse çıkmadı ben çalışırım diyen