UKASG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlarımla bir araya gelerek masaüstü bot yazdık kendimize özel, chrome üzerinden çalışan. Fakat sonuç hüsran arkadaşlar umudunuzu baltalamak istemem ama 4 farklı pcden 4farklı hesap ve site oluşturup denedik. Tekrar girmeye üşeniyor insan sürekli ban yiyince

12 gün boyunca aralıksız pinleme yapılan, 1 hafta önce pinlemesi tamamlanmış hesapların son durumu. kapanma vs yok. kapanma testi için yapmamıştım bu arada bunun testini uzun zaman önce bitirdim. bu testin olayı aynı anda 10 hesap pinlemesiydi ve sorunsuz tamamlandı eksikler giderildi vs. vardır kapanmasına sebep olan bazı şeyler. sizin çalışmanızın kapanma neticesi vermesi sistemin herkese aynı engelleri koyduğu anlamına gelmiyor haliyle. kapanmasına sebep olan pek çok unsur olabilir çalışmanızda. testler yaparak sorunları yakalamanız gerekiyor. benim çalışmamın temeli temmuz 2020 ye dayanıyor. o zamandan bugüne geliştirilen iş.

not. gösterim alma üzerine yapılmadı çalışma haliyle bi gösterim beklentim yok, birbirinin kopyası, daha önce de pinlenmiş içerik başlıkları, dandik linkler vs mevcut.

bu da 2 ay önce pinlemesi tamamlanmış hesabın son durumu

aylık gösterim giderek düşmüş ama önemi yok aynı hesaptan yüzlerce oluşturulduktan sonra önemsiz.