Adsense Onay İş Alımı Yeniden Açılmıştır. Sitenize Adsense Onay Almak için Program Politikaları ve İçerik Politikaları konusunda Red Alan sitelerinizi analiz ederek, Adsense Onay Almaya ve Para Kazanmaya hazır hale getiriyoruz.

%50 Ref İndirimi ile anlaştığımız site sahibi bazı arkadaşlar ile öncelikli olarak anlaşma sağlanmıştır.

Bu anlaşmalar hakkında iş vermek isteyen site sahibi arkadaşlar ile Onay / Red konusunda Gizlilik Şartım ile bazı konular şeffaf olarak paylaşmak istiyorum.

Konuda paylaştığım bu bilgilerden rahatsız olan arkadaşlarımız isterler ise benimle iletişim kurabilir, kendileri ile alakalı kısmı yeniden düzenlemek şartı ile kaldırmamı isteyebilir.

• İş alımı yapıldı. Zor bir kategoride adsense onayı almaya çalışacağız. İnşallah fenomenH ile bunu başaracağız.
Sağlık sektörü gibi zorlu olan bir alanda site sahibi arkadaşlarımız ile önce anlaşma sağlanmıştır. Ancak Site sahibi @serhatkanat; arkadaşımız 2 hafta sonra vize sınavları olduğu için, böyle bir dönemde site ile ilgilenmelerinin zor olabileceğini, bu sebep ile işi Erteleme / İptal etme gibi bir durumun olabileceğini, konu hakkında biraz düşünüp bugün için net bir cevap vereceği konusunda anlaşmış bulunuyoruz. ( İş Onayı Bekleniyor )

• Eger kota dolmadiysa 5 de ben olabilirim. Fakat site yok bende sadece domain var, o zaman fiyat yukseliyor mu?
Bu iyi niyetli site sahibi arkadaş ile iletişim kuruldu. Yeni açılacak bir sitenin Adsense Onaya göndermeden önce ortalama 2 ay gibi bir süre geçmesi gerektiği bilinmektedir.
@NetX; ise, sürenin onun için şu anlık uzun olacağını haklı olarak belirtmiş, bizde kendini haklı gördüğümden dolayı Adsense Onay Alma işi İptal edilmiştir.

Meftunn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yardımsever ve oldukça ilgili birisi . Verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekkür ediyorum
Forum kuralları nedeni ile ilan Konularının altına flow olmaması için, @Meftunn; arkadaşımıza verdiği güzel yorumuna istinaden kendisine bu yorum ile Teşekkür iletmek istedim.

Her zaman inandığım şeylerden biri, "Ekmeği Paylaşmak, Ekmekten Daha Lezzetlidir."

Seo Ayarlarınız bozulmadan, Hit Kaybı yaşamadan Adsense Onay Almak isteyen site sahiplerini konuda yer alan Whatsapp iletişim ile tanışmaya bekliyorum.

Son 2 Ref ile Devam Ediyoruz.

Tüm +R10 ailesine iyi çalışmalar, Bol Kazançlar dilerim.

Orhan S.